5 motive să înveți robotică

5 motive să înveți robotică

Pe parcursul ultimilor ani, tehnologia a devenit o bază solidă în orice domeniu, determinând modul în care asimilăm informația și percepem lucrurile care se întâmplă în jurul nostru.

Pentru noi, cei care neam născut înainte de anii 2000, a fost nevoie de un anumit proces de adaptare la ceea ce numim noi astăzi, tehnologie.

Totuși, cei care sunt născuți în era tehnologiilor, se bucură de fiecare pas al evoluției și al dezvoltării noilor concepte tehnologice.

Cei născuți în era digitală, descoperă mereu lucruri noi, imaginația lor nu are limite, iar curiozitatea lor îi determină să încerce, să exploreze, să experimenteze, pentru că ei doar asta știu, asta sunt învățați în fiecare zi, să nu renunțe nici o dată.

Am găsit 5 motive, dintr-o serie mult mai mare, pentru a învăța robotica acum:

  1. Familiarizarea cu programarea – Mașini teleghidate, roboți care reacționează în modul în care vrei tu ca ei să reacționeze. Ar fi interesant ca un robot să rezcționeze exact vrei tu, așai? După absolvirea cursurilor de Arduino și RaspberryPi oferite de către Endower Academy, vei putea singur să programezi un un robot și să-l faci să asculte comenzile tale ca un cățeluș dresat.
  2. Dezvoltarea spiritului de echipă – Când toți promovează individualismul și egoismul, noi, la Endower Academy să îi învățăm pe cursanți să colaboreze este unul din principiile de a bază, deoarece fără colaborare, nu există progres. În cadrul cursurilor de robotică și programare, cursanții lucrează în echipă, se ajută unii pe alții și transformă cursurile în ședințe de generare de idei pentru a veni cu cele mai inventive soluții pentru a crea robotul așa cum doresc ei.
  3. Dezvoltă spiritul competitiv, în sens pozitiv :)) – La finalul cursurilor, se organizează competiții și întreceri între roboței pentru a dezvolta spiritul competitiv, nu pentru a se oferi locuri ierarhice, ci pentru a spori creativitatea. Toți trebuie să știe că imaginația ta, e superputerea roboților. 🙂 
  4. Perseverența – Programarea presupune idei logice, iar punerea în mișcare a roboților, deși pare un lucru destul de complicat la început, provocările sunt depășite cu ajutorul perseverenței. La început, îți poate da bătăi de cap, dar dezvoltarea capacității de a găsi soluții, dorința de a nu renunța și de a căuta permanent rezolvări este unul din scopurile noastre primoridiale.
  5. Învățare activă – Experiențele active de învățare contribuie la creșterea capacității de concentrare și atenție, la asimilarea mai rapidă a teoriei prin practică și la înțelegerea vieții de zi cu zi prin simularea anumitor experiențe. În plus, cursanții au nevoie să experimenteze și să asimileze cunoștințe prin descoperire, să simtă că ideile lor contribuie la un rezultat palpabil, vizual.

Vino și tu să descoperi aceste lucruri, să construiești și să programezi un robot alături de noi, iar noi îți promitem să te ajutăm în depășirea limitelor și dezvoltarea capacităților în domeniiul roboticii și programării.

Link de înregistrare: http://bit.ly/2YuUiJH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *